Kilpailu

 

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi, voita mallikohtainen DSM-lisävalopaketti!

Nyt kannattaa rekisteröityä kanta-asiakkaaksi, sillä arvomme kaikkien rekisteröityneiden asiakkaidemme kesken mallikohtaisen DSM-lisävalopaketin!
 

Rekisteröidy nyt

 

 

Kilpailun säännöt:

 

1. Järjestäjä

Lumise Oy, Teollisuustie 17, 96320 Rovaniemi (myöhemmin säännöissä ”järjestäjä”).

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan kilpailujen/arvontojen osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun/arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Kampanja-aika

Kilpailuaika päättyy 14.12.2018. Kisaan osallistuvat kaikki Lumise Oy:n kanta-asiakkaaksi rekisteröityneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

4. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Lumise Oy:n tai muiden arvonnan/kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

5. Palkinnot, niiden arvonta ja voittajan kontaktointi

Kilpailun palkintona arvotaan mallikohtainen DSM-lisävalosetti (1 kpl, arvo 459€). Palkinto sisältää led-lisävalopaneelin, mallikohtaisen kiinnityssarjan, sekä sopivan relejohtosarjan. Mikäli voittajan ajoneuvoon ei ole saatavilla mallikohtaista kiinnityssarjaa, voittajalle tarjotaan vastaavaa lisävalosettiä yleiskiinnikkeillä. Palkinto ei sisällä lisävalojen asennusta.

Arvonta suoritetaan 17.12.2018. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitosta heti arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä Lumisen asiakasrekisteriin merkittyjen yhteydtietojen avulla. Osallistumalla kilpailuun/arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

6. Palkintojen toimittaminen

Kilpailun palkinto toimitetaan voittajalle Matkahuollon tai Postin kautta. Palkinnon voi myös noutaa Lumisen myymälästä Rovaniemeltä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

Osallistumalla arvontaan voittaja hyväksyy, että Lumise tallentaa palkinnon toimittamista varten omaan myyntijärjestelmäänsä kuitin, jossa on mainitaan voittajan nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Kuittia käytetään palkinnon toimittamiseen ja taataan, että tiedot löytyvät järjestelmästä mahdollisissa takuuasioissa.

7. Henkilötiedot

Kisaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käsitellään Lumisen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti. Rekisteröityessä kanta-asiakkaaksi voi valita haluaako vastaanottaa Lumisen uutiskirjeen. Markkinointiluvan ja uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa seuraamalla linkiä uutiskirjeen alaosassa.

8. Järjestäjän vastuu

Lumise Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista palkinnon asennukseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

9. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@lumise.fi. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Lumise Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.