LIGHTLAB -valolaboratorio

 

Lumise LIGHTLAB-valolaboratorio

LIGHTLAB-valolaboratorion ansiosta tiedämme tarkkaan mitä myymme. "Hattiwatit ja lumelumenit" ovat ikävä kyllä alan yleinen käytäntö ja useimmat valmistajat ilmoittavatkin tuotteidensa ominaisuudet vain ledien ottotehon ja laskennallisen valovirran mukaan. Koska nämä laskennalliset arvot ovat yleensä todellisia lukemia paremmat, usein valmistajilla ei ole edes halukkuutta ilmoittaa todellisia lukuja, nehän näyttäisivät huonolta kilpailijoiden rinnalla.

Oma laboratoriomme mahdollistaa valojen huipputarkan mittaamisen. Me tiedämme enemmän myymistämme tuotteista ja parempi tietämys mahdollistaa myös paremman asiakaspalvelun, laadunvalvonnan ja tuotekehityksen.

 

Mitattua: Syksyn 2017 Otsalamput TOP-3

 

Laboratoriossa on suoritetaan nyt viimeistelykalibrointeja, jotta pääsemme pikapuoliin mittaamaan laajaa valaisinvalikoimaamme.
Julkaisemme lisää tuloksia syksyn aikana! Tilaa alta LIGHTLAB-uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla!

 

 

 

Lumise LIGHTLAB-mittaustulosten käyttöoikeus:

Lumise LIGHTLAB-mittaustulokset ovat tekijänoikeuden alaista sisältöä. Tietojen kopiointi ja julkaisu ilman erillistä lupaa on kielletty. Jälleenmyyjämme ja yhteistyökumppanimme voivat käyttää mittaustietoja esimerkiksi tuotekuvauksissa, mutta tietojen yhteydessä on tuotava selkeästi esiin tietojen lähde muodossa Lumise LIGHTLAB.