Lumise-hinta

 

Lumise-hinta on paras hinta!

Me Lumisella vertailemme jatkuvasti markkinoiden hintatasoa tarjotaksemme sinulle mm. lisävalot, työvalot sekä tasku- ja otsalamput markkinoiden parhaaseen hintaan. Olemme nyt ottaneet käyttöön uuden Lumise-hinnan, jotta voisit paremmin löytää hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet.

 

Mitä Lumise-hinta tarkoittaa?

Lumise-hinta on markkinavertailun perusteella tuotteelle asetettu paras hintamme.

 

Miksi Lumise-hinta otettiin käyttöön?

Huomasimme, että valaisinmarkkinoille on pesiytynyt ikävä tapa pitää tuotteita jatkuvasti "alennuksessa". Jatkuvat alennukset tekevät asiakkaalle tuotteiden vertailusta vaikeaa, joten halusimme omalta osaltamme selkeyttää tilannetta. Asiakkaillamme on nyt myös helpompaa löytää todelliset huippualennukset laajasta valikoimastamme.

 

Onko Lumise-hinta tarjoushinta?

Ei ole. Lumise-hinta suhteutuu markkinatilanteeseen ja on aina voimassa toistaiseksi. Hinta voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Lumise-hinnan yhteydessä ilmoitetaan vertailun vuoksi myös maahantuojan suositushinta kyseiselle tuotteelle. Lumise-hinnan ollessa tuotteen "normaali" myyntihinta, myös mahdolliset alennukset lasketaan Lumise-hinnasta.

 

Onko tuote, jolla ei ole Lumise-hintaa kallis?

Ei ole. Isot ostot ja tehokas kustannusrakenteemme mahdollistavat kaikkien tuotteiden myymisen kilpailukykyiseen hintaan. Lumise-hinnoitellut tuotteet ovat kuitenkin erityisen huomion kohteena ponnistellessamme edullisempien kuluttajahintojen puolesta.