Toimitus- ja maksutavat

 

Lumise tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Tarjoamme asiakkaillemme nopeat ja edulliset toimitustavat. Yli 80€ tilauksiin tarjoamme alennetut toimituskulut alkaen 0€, kotiinkuljetus alkaen 3,90€ (alennus ei koske tukkuasiakkaita).

Toimituskulut ilmoitettu seuraavalla tavalla: Hinta alle 80€ tilaukseen / hinta yli 80€ tilaukseen / (hinta tukkuasiakkaille [tukkuhinta alv 0%]).


Toimitus Matkahuollolla
 

- MH Lähellä-paketti        3,90 / 0,00 / (5,90€)

Nouto valitsemastasi Matkahuollon toimi- tai pakettipisteestä (mm. K-kaupat, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on lähes 2000 kautta maan. Matkahuollon paketit lähtevät meiltä kaksi kertaa päivässä, joten parhaimmillaan toimitus voi ehtiä perille vielä samana iltana. Nopeimmin tilaus saapuu Matkahuollon toimipisteisiin, mutta pakettipisteet tarjoavat pidemmät aukioloajat ja tiheämmän verkoston.


- MH Jakopaketti             5,90 / 3,90 / (7,90€)

Toimitus suoraan kotiin tai työpaikalle pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välisenä aikana. Toimitusaikaa ei erikseen sovita. Matkahuollon paketit lähtevät meiltä kaksi kertaa päivässä, joten parhaimmillaan toimitus voi ehtiä perille vielä samana iltana.

- MH Kotijakelu             7,90 / 4,90 / (8,90€)

Toimitus suoraan kotiin tai työpaikalle sovittuna ajankohtana. Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen toimitusajankohdan, lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

- MH Bussipaketti        3,90 / 0,00 / (6,90€)

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen.

 

Toimitus Postilla


- Postin pakettiautomaatti              3,90 / 1,90 / (7,90€)

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat saapumisilmoituksen ja lokerokoodin tekstiviestillä kun paketti on noudettavissa.

 

- Postipaketti 16                    3,90 / 1,90 / (7,90€)

Nouto lähimmästä (tai valitsemastasi) Postin toimipisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.


- Posti Express 14         8,90 / 4,90 / (8,90 €)

Toimitus suoraan kotiin tai työpaikalle arkisin klo 8-14 välisenä aikana.

 

- Posti Kotipaketti                            9,90 / 7,90 / (9,90€)

Toimitus suoraan kotiovellesi sovittuna ajankohtana. Posti ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen toimitusajankohdan, lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

- Posti Aamuksi 09                   9,90 / 7,90 / (9,90€)

Toimitus suoraan kotiin tai työpaikalle pääsääntöisesti seuraavaksi arkiaamuksi klo. 9.00 mennessä.

Huom!

- Toimitustapa ei vaikuta normaaliin käsittelyaikaamme (ennen klo 15 tilatut varastotuotteet ehtivät pääsääntöisesti saman päivän kuormaan).
- Tarkistathan Postin toimitusaikakyselystä (Postin toimitusaikakysely), että palvelu on mahdollinen alueellesi (joillekin alueille toimitus tapahtuu vasta 2. arkipäivänä). Aseta lähtöpostinumeroksi 96320.

------

Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Voit katsoa toimitusaika-arvion Postin toimitusaikakyselystä: LINKKI. Valitse lähetyspaikaksi 96320 ja vastaanottopaikaksi postinumerosi. Postin toimipisteet ja aukioloajat voit tarkistaa tästä.
 

Nouto myymälästä


Voit myös noutaa tilauksesi Rovaniemen myymälästämme arkisin klo. 9 - 17. Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

 

Huom! Mikäli jokin toimitustapa ei ole näkyvissä tuotesivulla tai valittavissa kassalla, se yleensä johtuu siitä, että tilattavat tuotteet eivät sovellu kuljetettavaksi kyseisellä toimitustavalla. Esimerkiksi osa led-paneeleista on liian pitkiä Postin pakettiautomaattiin tai osa sähkövinsseistä liian painavia toimitettavaksi Postiin tai lähikauppaan.

 

Maksutavat

 

Klarna Checkout

Maksuliikenteemme tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankkimaksu sekä debit- ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna Checkout – palvelun kautta tapahtuneissa kortti- ja verkkopankkimaksuissa maksun saajana on Digital River World Payments AB.

 

Paytrail-maksupalvelu

Maksutavat:

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki

Debit- ja luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express.


Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830
http://www.paytrail.com/fi
asiakaspalvelu@paytrail.com
Y-tunnus: 2122839-7