Kilpailu on päättynyt. Julkistamme voittajat pian. Kiitos kaikille osallistuneille!

 

Pimeän aika on Suomessa pitkä, mutta olennainen osa vuoden kiertoa. Työteliäänä kansana emme kuitenkaan ole siitä lannistuneet, vaan arjen toimet pyörivät työssä ja vapaalla. Valo on eittämättä toimeliaisuuden mahdollistaja. 

Oletko asentanut lisävalot autoosi ja kotimatkasi on nyt mukavampi? Onko otsalamppu aina mukana mökillä touhutessa? Minkä harrastuksen voisit unohtaa ilman lisävalaistusta? Näytä meille mitä kaikkea valo mahdollistaa juuri sinulle! 

Osallistu kuvakilpailuun Instagramissa 28.2.2019 mennessä tunnisteilla #valomahdollistaa ja @lumise.fi. Raatimme valitsee parhaan kuvan kilpailuajan päätyttyä. Pääpalkintona Optibeam Ultra 10 lisävalopaketti (Svh. 434,70€), lisäpalkintoina arvotaan 2kpl Armytek Wizard V3 -otsalamppuja. Huomaathan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuvasi osallistuu kilpailuun. Tarkemmat kilpailusäännöt löydät täältä.

 

 

Valo mahdollistaa

Valo on näkemisen edellytys ja iso osa kaikesta muusta toiminnastamme edellyttää näkemistä. Ihan sama mitä tekee, valoa harvoin on liikaa. Mitä sinä teet? Älä kangistu kaavoihisi, näe paremmin ja tee enemmän.

 

 

 

Hankkisitko omat lisävalot?

Oletko sinä edelläkävijä vai perässähiihtäjä? On huomattavasti mukavampaa ajaa pimeässä, kun käytössä on kunnolliset lisävalot - omassa autossasi. Kunnollisilla lisävaloilla lisäät myös huomattavasti autosi turvallisuutta.

 

 

 

Lisävalot autoosi saat Lumiselta

Kunnolliset lisävalot parantavat autosi turvallisuutta ja omaa ajomukavuuttasi. Katso Valomestareidemme lisävalosuositukset sivun alaosasta!

 

 

 

Kuvakisan kuvia:

Kuvat päivittyvät tälle sivulle 2 tunnin välein. Voit selailla kisakuvia myös Instagrammissa hakusanalla #valomahdollistaa

 

Valomestari suosittelee

Alla muutama valomestareidemme suosikkivaloista. Mikä tahansa näistä on oivallinen valinta henkilöauton lisävaloksi. Valmiin lisävalopaketin avulla asennus on helppoa, sillä paketti sisältää kaiken tarvittavan lisävalon asentamiseksi yleisimpiin automalleihin.

Jos suosituksistamme ei löydy sopivaa valoa, voit katsoa kaikki lisävalopakettimme täältä:

Valmiit led-lisävalopaketit